972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

WORKSHOP "ANSIETAT”

Taller de Reflexoteràpia Podal i Digitopuntura per a l'Ansietat.

 

En aquest taller, explorarem com la Reflexoteràpia Podal i la Digitopuntura poden ajudar a alleujar els símptomes de l'ansietat i promoure una sensació de calma i benestar al cos i la ment. Al llarg de la sessió, aprendrem tècniques pràctiques i efectives que es poden aplicar tant en sessions individuals com en l'autocura diària.

CONTINGUT DEL TALLER:

1. Introducció a l'Ansietat i el seu impacte en el cos: Comprendrem què és l'ansietat, com es manifesta en el cos i com afecta el nostre benestar general.

2. Fonaments de la Reflexoteràpia Podal: Explorarem els principis bàsics de la Reflexoteràpia Podal i com els diferents punts als peus estan connectats amb órgans i sistemes específics del cos.

3. Tècniques de Digitopuntura per a l'Ansietat: Aprendrem punts específics de pressió que poden ajudar a reduir els nivells d'estrès i ansietat.

En acabar el taller, els/les participants hauran adquirit coneixements pràctics que els permetran utilitzar la Reflexoteràpia Podal i la Digitopuntura com a eines efectives per gestionar l'ansietat i promoure un benestar integral en els seus clients i les seves vides diàries.


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):


LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.


PROPER CURS:  JULIOL 2024
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ: DIJOUS 20 JUNY

DATA D'INICI: DIJOUS 4 JULIOL
DIA DEL CURS: Dijous
HORARI: 16:30h - 19:30h 
DURADA: 3 hores

FORMACIÓ: Presencial.
REQUISITS:  Formació professional prèvia en Reflexoteràpia Podal.
EL PREU INCLOU:  Material de suport imprès i digital.
ROBA DE PRÀCTIQUES:   

MATERIAL DE PRÀCTIQUES:  1 tovallola/talla o pareo gran (180cm).
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES:  No, les pràctiques es realitzen entre els mateixos alumnes.
CONVOCATÒRIES: Juliol
DOCUMENTACIÓ:  Alumnes nous: 1 fotocòpia. DNI/NIE i 1 foto mida carnet. 

IDIOMA DEL CURS:  Català-castellà indiferentment.
MÍNIM D'ALUMNES:  6
MÀXIM D'ALUMNES:  10
PROFESSORA: EVA SÁEZ; Titulada en Perruqueria, Estètica i Bellesa, Micropigmentació-Microblading, Tècniques de Massatge i Teràpies Manuals, i Wellness Massage. Diplomada en Fisioteràpia. Té centre d'Estètica en actiu. Compta amb una llarga trajectòria com a professora.
DIPLOMA: Certificat; Workshop "Ansietat".
BORSA DE TREBALL: 

Demana més informació Inscripció