972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com
El peu és la part més distal de les nostres extremitats inferiors. És la zona del nostre cos que suporta tot el nostre pes corporal i és a més a mes el nostre mitjá de locomoció diari. Per aixó aquest curs va dirigit a professionals de diferents sectors, que tenen una relació directe amb els peus dels seus clients/pacients i els hi volen oferir tractaments estètics per poder lluir uns peus macos (SPA), però també a nivell terapèutic, per poder caminar amb la màxima comoditat possible.


Objectius del curs: Oferir una formació eminentment pràctica, tant per tractaments de bellesa dels peus (SPA), com per a tractaments més enfocats al benestar.

Teòrica: Anatomia del Peu. Articulacions del Turmell i del Peu. Muscles del Peu. Vascularització del Peu. Moviments del Peu. Dolències associades als moviments. Principals formes dels dits. Deformacions dels dits. Diferents tipus d’ungles. L’ungla encarnada.

Pràctica: Importància de la higiene i esterilització. Ordre de la pedicura avançada. Fitxa del client. Com agafar l’instrumental. Com tallar les ungles. Com treballar amb el torn de manicura. Com farem l’exfoliació. El massatge circulatori. El massatge articular. Coneixements i practica de diferents cosmètics i materials. Observació visual del Peu.

Dirigit a: Professionals que vulguin cuidar i mimar aquesta part del cos tant necessària i oblidada dels seus clients; esteticistes, perruqueres, assistents socials, etc.

Inici proper curs: NOVEMBRE 2020
Data d'inici: Dijous 5 de Novembre    
Data màxima d'inscripció: 29 d'Octubre 
Dia: Dijous matí
Horari: 9h-13h
Durada: 8 dies (32 h.) Novembre 2020 a 2a setmana Gener 2021.
Convocatòries: 1 o 2 a l'any 
Requisit per accedir al curs: Cap
Roba de pràctiques: Uniforme habitual de treball; estètica, perruqueria..., o si no roba i calçat còmode i una tovallola grossa, de dutxa o platja (180cm).

Models per a pràctiques: Si
Idioma del curs: Català-Castellà indiferentment

Professora: Montse Pujol
Diploma: diploma acreditatiu
Mínim d'alumnes: 6
Màxim d'alumnes: 10
*** PLACES LIMITADES ***

Proper curs;
pendent de confirmar

Demana més informació Inscripció