972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com
El peu és la part més distal de les nostres extremitats inferiors. És la zona del nostre cos que suporta tot el nostre pes corporal i és a més a mes el nostre mitjá de locomoció diari. Per aixó aquest curs va dirigit a professionals de diferents sectors, que tenen una relació directe amb els peus dels seus clients/pacients i els hi volen oferir tractaments estètics per poder lluir uns peus macos (SPA), però també a nivell terapèutic, per poder caminar amb la màxima comoditat possible.


Objectius del curs: Oferir una formació eminentment pràctica, tant per tractaments de bellesa dels peus (SPA), com per a tractaments més enfocats al benestar.

Teòrica: Anatomia del Peu. Articulacions del Turmell i del Peu. Muscles del Peu. Vascularització del Peu. Moviments del Peu. Dolències associades als moviments. Principals formes dels dits. Deformacions dels dits. Diferents tipus d’ungles. L’ungla encarnada.

Pràctica: Importància de la higiene i esterilització. Ordre de la pedicura avançada. Fitxa del client. Com agafar l’instrumental. Com tallar les ungles. Com treballar amb el torn de manicura. Com farem l’exfoliació. El massatge circulatori. El massatge articular. Coneixements i practica de diferents cosmètics i materials. Observació visual del Peu.

Dirigit a: Professionals que vulguin cuidar i mimar aquesta part del cos tant necessària i oblidada dels seus clients; esteticistes, perruqueres, assistents socials, etc.

INICI PROPER CURS: DESEMBRE 2021
DATA MÀXIMA D'INSCRIPCIÓ: 25 de Novembre 
DATA D'INICI: dijous 2 de Desembre
MODALITAT: formació presencial
DIA DEL CURS: dijous
HORARI: 9h a 13h
DURADA: 6 dijous (24h.) 
CONVOCATÒRIES: 1-2 a l'any 
REQUISITS PER ACCEDIR AL CURS: cap
UNIFORME DE PRÀCTIQUES: uniforme habitual de treball; estètica, perruqueria..., o si no roba i calçat còmode i una tovallola grossa (180cm).

MODELS PER A LES PRÀCTIQUES: si, les alumnes hauran de portar models per poder realitzar les classes pràctiques a partir del tercer dia de curs. Si no és possible l'escola es compromet a buscar-los, però no s'obliga.
IDIOMA DEL CURS: català-castellà indiferentment

PROFESSORA: Montse Pujol; Titulada en Estètica i Bellesa. Diplomada en: Quiromassatge, Drenatge Limfàtic Manual, R.T.P i Dietètica i Nutrició. Té centre d’Estètica en actiu. Extensa experiència com a  docent.

DIPLOMA: diploma acreditatiu
MÍNIM D'ALUMNES: 6
MÀXIM D'ALUMNES: 12
*** PLACES LIMITADES ***

Demana més informació Inscripció