972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

El massatge KOBIDO malgrat ser extret de l’essència de la medicina xinesa va aconseguir el seu zenit al Japó. La influencia d’aquest massatge, va fer que durant segles fos el preferit de la família imperial japonesa.
Es basa en la combinació de tècniques; Amma, Tuina, Digitopuntura, Shiatsu i altres maniobres que garanteixen un excel·lent resultat, tractant al esser humà com un tot. Combat l’abatiment, l’estrès, preserva l’equilibri energètic, dóna esplendor a la pell, que reflecteix el benestar interior.
El nostre massatge KOBIDO, es un massatge facial holístic, en el qual s’incideix en: coll, escot, nuca, llavis, ulls, nas i orelles.
Aquest es un curs de perfeccionament i especialització de tractaments facials per esteticistes diplomades o titulades.

OBJECTIUS DEL CURS: L’objectiu del curs es oferir a les professionals de l’Estètica i la Bellesa, l’oportunitat d’ampliar el seu ventall de possibilitats en els tractaments facials, com un massatge que posa un important fre en el pas del temps, no en va se’l coneix com “lífting japonès”.

DIRIGIT A: Professionals Titulades o Diplomades de l’Estètica i Bellesa, que volen ampliar els seus coneixements teòrics i pràctics en tractaments d’Estètica facial.


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):

LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.


PROPER CURS:  OCTUBRE 2024 
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ:  DIMARTS 24 SETEMBRE

DATA D'INICI: DIMARTS 8 OCTUBRE    
DIA DEL CURS: Dimarts.
HORARI: 16h-20h 
DURADA: 6 dijous (24h)
DIES:  8-15-22 octubre i 5-12-19 novembre.
FORMACIÓ:  Presencial.
REQUISITS: Cap.
LA INSCRIPCIÓ INCLOU:  Dossier teòric del curs, porta folis, folis, bolígraf i material de pràctiques a l’escola.
ROBA DE PRÀCTIQUES: Uniforme habitual de treball; terapeuta manual, esteticista..., o si no roba còmode i esclops (crocs).
MATERIAL DE PRÀCTIQUES:  una tovallola/talla o pareo gran (180cm).
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES: No, en aquest curs les pràctiques es realitzen entre les mateixes alumnes.
CONVOCATÒRIES:  Octubre - Març.
DOCUMENTACIÓ:  Nous alumnes: 1 fotocopia DNI/NIE i 1 foto mida carnet.
IDIOMA DEL CURS: Català-castellà indiferentment
MÍNIM D'ALUMNES: 4
MÀXIM D'ALUMNES:  8
PROFESSORA: MONTSE PUJOL; Titulada en Estètica i Bellesa. Diplomada en: Quiromassatge, Drenatge Limfàtic Manual, R.T.P i Dietètica i Nutrició. Té centre d’Estètica en actiu. Extensa experiència com a  docent.
DIPLOMA: Diploma acreditatiu.
BORSA DE TREBALL:  Si. 

Demana més informació Inscripció