972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

El massatge KENKOU malgrat ser extret de l’essència de la medicina xinesa va aconseguir el seu zenit al Japó. La influencia d’aquest massatge, va fer que durant segles fos el preferit de la família imperial japonesa.
Es basa en la combinació de tècniques; Amma, Tuina, Digitopuntura, Shiatsu i altres maniobres que garanteixen un excel·lent resultat, tractant al esser humà com un tot. Combat l’abatiment, l’estrès, preserva l’equilibri energètic, dóna esplendor a la pell, que reflecteix el benestar interior.
El nostre massatge KENKOU, es un massatge facial holístic, en el qual s’incideix en: coll, escot, nuca, llavis, ulls, nas i orelles.
Aquest es un curs de perfeccionament i especialització de tractaments facials per esteticistes diplomades o titulades.

Objectius del curs: L’objectiu del curs es oferir a les professionals de l’Estètica i la Bellesa, l’oportunitat d’ampliar el seu ventall de possibilitats en els tractaments facials, com un massatge que posa un important fre en el pas del temps, no en va se’l coneix com “lífting japonès”.

Dirigit a: Professionals Titulades o Diplomades de l’Estètica i Bellesa, que volen ampliar els seus coneixements teòrics i pràctics en tractaments d’Estètica facial.

Inici proper curs: 
NOVEMBRE 2020
Data d'inici: Dimarts 17 Novembre   
Data màxima d'inscripció:
10 Novembre  
Dia: Dimarts tarda
Horari: 15h-19h
Durada: 8 dimarts (32 h.) ½ Novembre 2020 a Gener 2021
Convocatòries: 1/2 a l'any
Requisits per accedir al curs: Cap

Roba de pràctiques: Uniforme habitual de treball; terapeuta manual, esteticista..., o si no roba i calçat còmode i una tovallola grossa, de dutxa o platja (180cm).
Models per a pràctiques: No
Idioma del curs: Català-Castellà indiferentment

Professora: Montse Pujol
Diploma: Diploma acreditatiu
Mínim d'alumnes: 6
Màxim d'alumnes: 10/14 segons aula

*** PLACES LIMITADES ***

Proper curs: 
pendent de confirmar

Demana més informació Inscripció