972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

El massatge KENKOU malgrat ser extret de l’essència de la medicina xinesa va aconseguir el seu zenit al Japó. La influencia d’aquest massatge, va fer que durant segles fos el preferit de la família imperial japonesa.
Es basa en la combinació de tècniques; Amma, Tuina, Digitopuntura, Shiatsu i altres maniobres que garanteixen un excel·lent resultat, tractant al esser humà com un tot. Combat l’abatiment, l’estrès, preserva l’equilibri energètic, dóna esplendor a la pell, que reflecteix el benestar interior.
El nostre massatge KENKOU, es un massatge facial holístic, en el qual s’incideix en: coll, escot, nuca, llavis, ulls, nas i orelles.
Aquest es un curs de perfeccionament i especialització de tractaments facials per esteticistes diplomades o titulades.

Objectius del curs: L’objectiu del curs es oferir a les professionals de l’Estètica i la Bellesa, l’oportunitat d’ampliar el seu ventall de possibilitats en els tractaments facials, com un massatge que posa un important fre en el pas del temps, no en va se’l coneix com “lífting japonès”.

Dirigit a: Professionals Titulades o Diplomades de l’Estètica i Bellesa, que volen ampliar els seus coneixements teòrics i pràctics en tractaments d’Estètica facial.

Inici proper curs: 
JUNY 2020
Data d'inici: Dijous 4 Juny   
Data màxima d'inscripció: 28 Maig
Dia del curs: dijous-matí
Horari: 9h-13h
Durada: 8 dijous (32 h.)
Convocatòries: 2 a l'any
Requisits per accedir al curs: cap

Roba de pràctiques: uniforme habitual de treball; terapeuta manual, esteticista... o, si no roba còmoda
Models per a pràctiques: si

Professora: Montse Pujol
Diploma: diploma acreditatiu
Mínim d'alumnes: 6

*** PLACES LIMITADES ***

Demana més informació Inscripció