972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

Ofertes de treball

Aquest espai està reservat només per a autònoms/es o empreses que busquen professionals per cobrir una o diverses places de treball en el seu establiment, relacionada/es amb les Tècniques de Massatge i Teràpies Manuals, Estètica i Bellesa, Teràpies alternatives o Wellness Massage.

Des de l'any 2019 (covid 19), de gener 2019 a juny 2022, hem ofert més de 125 ofertes de treball als nostres antics alumnes.D.Fusellas, S.L, no es fa responsable del contingut expressat tant pels demandants de les ofertes de treball com de la resposta dels sol·licitants.
Les ofertes de treball, només seran enviades als nostres antics alumnes i clients els divendres o el dia següent hàbil en cas de festiu.

En virtut del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals proporcionades i els derivats de la relació establerta són confidencials i formen part del nostre fitxer de gestió, amb la finalitat de gestionar la relació comercial i contractual, així com remetre-li informació comercial, fins i tot per mitjans electrònics.

En qualsevol cas podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la llei dirigint-se a: D.FUSELLAS, S.L  - c/Pau Casals,4 1r-1a, 17001 GIRONA, adjuntant una còpia del seu DNI.