972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

La Reflexoteràpia podal (R.T.P), tècnica mil.lenària d’origen oriental que consisteix en aplicar massatges específics i pressions amb els dits de la mà del terapeuta, especialment el dit polze en punts, zones i àrees reflexes dels peus que corresponen amb òrgans i diferents parts del cos. Per això s’utilitzen els recursos que el propi cos posseeix, segons la necessitat i l’estímul del moment, elaborant: enzims, hormones, pro-vitamines i respostes nervioses necessàries per a restablir el seu normal funcionament. Per tant, és una teràpia manual científicament qualificada i acceptada. El massatge reflex esta indicat per a tota classes d’alteracions físiques, psíquiques, motores o sensitives, posant en acció els mecanismes de defensa. Degut a la seva efectivitat es considera una teràpia complementaria de gran ajuda en els tractaments destinats a la salut i bellesa del cos.

El Massatge Metamórfic, és una tècnica terapèutica que té el seu origen en la R.T.P. Robert ST.John, va descobrir que els problemes físics, de conducta i evolució de l’home estaven condicionats per les gravacions que el fetus realitza en el període prenatal. A través d’una sua carícia en punts molt concrets del peu, ma i cap, s’aconsegeuix mobilitzar la pròpia energia vital. D’aquesta forma, els problemes físics, mentals i emocionals son cada vegada menys operatius, aconseguint despertar la capacitat d’autocuració innata en cadascun de nosaltres. 


Objectius del curs:
Coneixerem l’historia i ens endinsarem a la R.T.P.
Aprendrem les correspondències anatòmiques de les zones reflexes.
Estudiarem l’anatomia del Peu.
Treballarem amb les diferents tècniques: Polze, Índex… i les pressions: Sedant, moviments i massatges.
Veurem el funcionament dels aparells i sistemes: Respiratori, Nerviós, Limfàtic, Reproductor, Endocrí i Digestiu.
Quin es el significat del dolor en una sessió de R.T.P.?

Dirigit a: Tots aquells professionals que vulguin conèixer i ampliar els seus coneixements i tècniques de massatge manual.


INICI PROPER CURS:
 OCTUBRE 2021
DATA MÀXIMA D'INSCRIPCIÓ:
DATA D'INICI: dilluns 18 d'Octubre  
MODALITAT: formació presencial
DIA DEL CURS: dilluns-tarda
HORARI: 16h-20h

DURADA: 6 mesos (96 h.aprox.) 
CONVOCATÒRIES: una a l'any (Octubre).
REQUISITS PER ACCEDIR AL CURS: cap, partim d'una base zero
UNIFORME DE PRÀCTIQUES: uniforme habitual de treball; terapeuta manual, esteticista... o, si no roba i calçat còmode, i una tovallola grossa (180cm).

MODELS PER A LES PRÀCTIQUES: no
IDIOMA DEL CURS: català-castellà indiferentment

PROFESSORA: Eva Sáez; Titulada en Perruqueria, Estètica i Bellesa, Micropigmentació-Microblading, Tècniques de Massatge i Teràpies Manuals, i Wellness Massage. Diplomada en Fisioteràpia. Té centre d'Estètica en actiu. Compta amb una llarga trajectòria com a professora.

DIPLOMA: diploma acreditatiu
MÍNIM D'ALUMNES: 6
MÀXIM D'ALUMNES: 12/16 segons l'aula
*** PLACES LIMITADES ***

Demana més informació Inscripció