972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

El Liftin de pestanyes, Consisteix en l'aixecament de pestanyes que ajuda a fer més gran l'efecte de la teva mirada. Per així, aconseguir unes pestanyes amb més longitud i gruix. En si, és un tractament específic per aixecar les pestanyes i brindar-los una direcció i separació úniques perquè llueixin més naturals.

La Permanent de pestanyes és un tractament que augmenta la curvatura natural (arrissa) les pestanyes per aconseguir un efecte de mirada infinita, provocativa o simplement, per fer més gran l'ull o marcar més l'expressivitat o intensitat de les pestanyes. amb uns rul·los que es posen a les pestanyes i un gel fixador perquè es quedi la forma intacta durant el voltant de tres mesos.

El Tint de pestanyes, ja sigui en negre o marró. Aquests tints deixen un color molt intens, i fins i tot fan una mica més gruixudes les pestanyes. És una opció molt bona per a les persones que tenen les pestanyes molt claretes o per a aquelles que han de maquillar-se cada dia.

Una mirada diu més que mil paraules!.

IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):

LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.


PROPER CURS: OCTUBRE 2024 
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ: DIMECRES 25 SETEMBRE
DATA D'INICI: DIMECRES 9 OCTUBRE   
DIA DEL CURS: Dimecres. 
HORARI:  9h-13h
DURADA:  4h 
FORMACIÓ:  Presencial.
REQUISITS:  Cap. 
LA INSCRIPCIÓ INCLOU:  Dossier teòric del curs, porta folis, folis, bolígraf i material de pràctiques a l’escola.
ROBA DE PRÀCTIQUES:  Uniforme habitual de treball; estètica, perruqueria... o, sinó roba còmode.
MATERIAL DE PRÀCTIQUES: No.
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES: Si, 
l’alumna tindrà que portar una model a las 9:30h i una altra a les 11h, per les pràctiques. Les models tenen que venir amb les pestanyes al natural: sense màscara, extensions..., qui no pugui portar models, l’escola es compromet a buscar-n’hi però no s’obliga.
CONVOCATÒRIES:  Varies a l'any.
DOCUMENTACIÓ:  Noves alumnes: 1 fotocopia DNI/NIE i 1 foto mida carnet.
IDIOMA DEL CURS: Català-castellà indistintament.
MÍNIM D'ALUMNES: 3
MÀXIM D'ALUMNES: 6
PROFESSORA: MONTSE PUJOL;  Titulada en Estètica i Bellesa. Diplomada en: Quiromassatge, Drenatge Limfàtic Manual, R.T.P i Dietètica i Nutrició. Té centre d'Estètica en actiu. Extensa experiència com a docent.
DIPLOMA: Diploma acreditatiu.
BORSA DE TREBALL: Si.

 
Demana més informació Inscripció