972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

El Drenatge Limfàtic Manual (D.L.M), sistema Vodder, es una tècnica de massatge manual que afavoreix el funcionament del sistema limfàtic, crucial per una bona marxa eficaç del sistema immunològic. El mètode consisteix en la aplicació de moviments manuals realitzats amb pressió i descompressió de forma rítmica i seqüencial que mobilitza la pell, i estimula el sistema limfàtic afavorint l’equilibri dels líquids en els espais inter cel-lulars. El Sistema limfàtic esta format per vasos i ganglis limfàtics per els que hi circula limfa. Es una tècnica per activar i depurar el nostra cos d’aquests fluids i esta considerada una especialització dins del mateix. Introduït dins del camp de l’estètica des de ja fa alguns temps, cada vegada més, resulta imprescindible que el/la professional coneix-hi aquesta tècnica, ampliant d’aquesta forma les seves possibilitats d’èxit en els tractaments estètics.

Objectius del curs: 

Teòrica D.L.M

Introducció en el sistema limfàtic. Conductes limfàtics del cos. Ganglis limfàtics. Funcions dels ganglis limfàtics. Indicacions del D.L.M. Contra indicacions del D.L.M. Flux de la limfa en l’organisme. Òrgans relacionats amb el sistema limfàtic. Camp d’acció del D.L.M: Acció vegetativa, Acció sobre les vies reflexes. Acció immunològica.
 

Pràctica D.L.M

D.L.M del coll. D.L.M de la cara. D.L.M dels braços. D.L.M del pit. D.L.M de l’abdomen. D.L.M de les cames per davant. D.L.M de les cames per darrere. D.L.M de la regió lumbar. D.L.M de la regió dorsal. D.L.M del cap i de la nuca. D.L.M integral.


Tractaments corporals: Circulatori. Obesitat. Edemes de les extremitats (retenció de líquids). Flacciditat. Pit. Pre i post part. Cel·lulitis. Estries. Cicatrius.


Dirigit a:
A tots aquells professionals de la Sanitat, Terapeutes Manuals o de l’Estètica i la Bellesa que vulguin millorar el sistema limfàtic dels seus clients, tant a nivell terapèutic com estètic.


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):


LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.


PROPER CURS:  PENDENT DE PROGRMACIÓ
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ:

DATA D'INICI:  
DIA DEL CUS: 
HORARI:  16h-20h.
DURADA:  6 mesos;  (96h).
FORMACIÓ:  Presencial.
REQUISITS:  Cap.
EL PREU INCLOU:  Temari digital (PDF) del curs i material de pràctiques a l'escola.
ROBA DE PRÀCTIQUES:  Uniforme habitual de treball; terapeuta manual, estètica... o, si no roba còmode i esclops (crocs).
MATERIAL DE PRÀCTIQUES:  2 tovalloles/talles o pareos grans (180cm).
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES:  No, en aquest curs les pràctiques es realitzen entre les mateixes alumnes.
CONVOCATÒRIES:  octubre.
DOCUMENTACIÓ:  Alumnes nous: 1 fotocopia DNI/NIE i 1 foto mida carnet.
IDIOMA DEL CURS:  Català-castellà indiferentment
MÍNIM D'ALUMNES: 6
MÀXIM D'ALUMNES: 12
PROFESSORA:  
EVA SÁEZ: Diplomada en Fisioteràpia i especialitzada en diverses tècniques de massatge, teràpies manuals i Wellness Massage. Compte amb més de 28 anys d'experiència com a professora. Té centre en actiu.
DIPLOMA: Diploma acreditatiu.
BORSA DE TREBALL:  Si.

Demana més informació