972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

“La raó principal del fracàs de la ciència moderna resideix en que tracte els símptomes i no les causes”. Dr.Edward Bach 1912
 

El principal objectiu de treballar amb les Flors de Bach es combatre les causes de les malalties i no els seus efectes. Es una teràpia holística, suau i innòcua.

La gran  novetat de la teràpia floral resideix en el concepte de la malaltia centrat en l’individu i no en la pròpia malaltia.

El Dr. EDWARD BACH (1886-1936) va classificar les emocions negatives en set categories principals i les va dividir en trenta-vuit sentiments negatius als quals va associar una planta terapèutica diferent amb la finalitat de recuperar l’equilibri de la persona a nivell psico-emocional i físic.

En aquest curs aprendràs a analitzar l’estat emocional de les persones i cercar el millor remei floral.

És de vital importància tractar a l’organisme com un “tot” integrant de les seves parts (cos – ment – esperit) i que es mantinguin en equilibri constant.

 “la malaltia no és material en els seus orígens, sinó que es el resultat d’un conflicte entre l’ànima i la ment; és un desequilibri que es produeix en el camp energètic de l’ésser viu” (Edward Bach).

A partir de 38 essències florals, s’escolliran els remeis per a dur a terme els tractaments i es farà de manera totalment personalitzada.

 

TEMARI

- Vida i obra de Edward Bach.

- La malaltia segons Bach: origen i significat.

- Els 38 remeis florals.

- Aplicació terapèutica amb flors de Bach.

- Trastorns específics.

- Casos pràctics.


OBJECTIUS DEL CURS: Es formar als alumnes per combatre les causes de les malalties de les persones i no els seus efectes, analitzant l’estat emocional de les persones i cercant el millor remei floral.

DIRIGIT A: Curs obert a tothom i dirigit als professionals de la salut, bellesa i benestar de les persones, que volen ampliar els seus serveis amb una teràpia holística, suau i innòcua.


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):


LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.


PROPER CURS:  OCTUBRE 2024
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 4 OCTUBRE

DATA D'INICI: DIVENDRES 18 OCTUBRE
DIA DEL CURS: Divendres
HORARI: 9h-13h
DURADA: 8 divendres (32h).
FORMACIÓ: 
Presencial.
REQUISITS:  Cap.
LA INSCRIPCIÓ INCLOU:  Temari del curs. 
ROBA DE PRÀCTIQUES:  No. 
MATERIAL DE PRÀCTIQUES:  No.  
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES:  No.
CONVOCATÒRIES:  Octubre - abril.
DOCUMENTACIÓ: Alumnes nous: 1 fotocòpia. DNI/NIE i 1 foto mida carnet. 
IDIOMA DEL CURS:  Català-castellà indiferentment.
MÍNIM D'ALUMNES:  6
MÀXIM D'ALUMNES:  12/16 segons l'aula.
PROFESSORA: CRISTINA HUICI; Naturòpata. Homeòpata (post grau i màster per l’institut Homeopàtic de Catalunya). Nutricionista. Auriculoterapeuta. 
Terapeuta floral. Té consulta en actiu. Llarga experiència com a docent.

DIPLOMA:  Diploma acreditatiu.
BORSA DE TREBALL:  Si.

Demana més informació Inscripció