972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

Que es l'Acupuntura Zonal?

L'Acupuntura Zonal és una moderna tècnica acupuntural; consisteix en la introducció d'una agulla acupuntural sota de la pell en un o diversos dels 24 punts de puntura localitzats al voltant dels canells i turmells, 6 a cada extremitat.
 

En que consisteix l'Acupuntura Zonal?

Consisteix en la introducció d'agulles sota la pell (sempre de manera adequada), en 6 punts bilaterals localitzats tant als canells com als turmells, un total de 24 punts. Cada un d'aquests punts correspon a una zona determinada del cos, podent abordar moltes situacions només amb ells; es tracta d'una tècnica efectiva i de fàcil aplicació.

La tècnica de puntura, sempre de manera adequada i indolora, és especial i concreta per a aquest cas, sent una tècnica de senzilla aplicació, útil en una gran varietat de casos i de resultats ràpids. També s'impartiran coneixements d'Acupuntura intradèrmica aplicada a l'Acupuntura Zonal, per a la seva aplicació durant un temps més prolongat.

 

Perquè serveix l'Acupuntura Zonal?

Aquesta tècnica està especialment indicada per a dolors o molèsties musculars, tendinoses, lligamentoses i articulars. Es poden tractar situacions agudes i cròniques, convertint-se així en un gran aliat del Quiromassatgista, ajudant-lo en la seva praxi.

 

Objectius: Aprendre Acupuntura Zonal i que podem esperar d'aquesta tècnica. Conèixer les zones reflexològiques superiors i inferiors, les seves àrees d'influència i la seva localització. Conèixer la tècnica de puntura correcta. Ser capaç de fer correctament la tècnica d'inserció intradèrmica correctament.

 

Dirigit a: Estudiants o professionals de teràpies naturals i manuals que vulguin complementar la seva formació en l'àrea de la medicina oriental.

INICI PROPER CURS:
NOVEMBRE 2021 
DATA MÀXIMA D'INSCRIPCIÓ: 30 d'Octubre 
DATA D'INICI: dissabte 6 de Novembre  
MODALITAT: formació presencial
DIA DEL CURS: dissabte-tarda
HORARI: 15h-19h 
DURADA: 4 dissabtes (16h.)
DIES DEL CURS: 6-13-20-27 novembre  
CONVOCATÒRIES: 2-3 a l'any

REQUISITS PER ACCEDIR AL CURS: cap
UNIFORME DE PRÀCTIQUES: una tovallola gran (180cm).
MODELS PER A LES PRÀCTIQUES: no
IDIOMA DEL CURS: català-castellà indiferentment

PROFESSOR: Manel Moreno G.; Aux. de Fisioteràpia i d’Infermeria. Terapeuta Manual, Acupuntor i massatgista CF Parets. Terapeuta manual des de l'any 2000 i més de 11 anys d’experiència com a professor de Tècniques de Massatge Manual i MTC. 

DIPLOMA: diploma acreditatiu
MÍNIM D'ALUMNES: 6
MÀXIM D'ALUMNES: 12/16 segons aula
*** PLACES LIMITADES ***

Demana més informació Inscripció