972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

Que es l'Acupuntura Zonal?

L'Acupuntura Zonal és una moderna tècnica acupuntural; consisteix en la introducció d'una agulla acupuntural sota de la pell en un o diversos dels 24 punts de puntura localitzats al voltant dels canells i turmells, 6 a cada extremitat.
 

En que consisteix l'Acupuntura Zonal?

Consisteix en la introducció d'agulles sota la pell (sempre de manera adequada), en 6 punts bilaterals localitzats tant als canells com als turmells, un total de 24 punts. Cada un d'aquests punts correspon a una zona determinada del cos, podent abordar moltes situacions només amb ells; es tracta d'una tècnica efectiva i de fàcil aplicació.

La tècnica de puntura, sempre de manera adequada i indolora, és especial i concreta per a aquest cas, sent una tècnica de senzilla aplicació, útil en una gran varietat de casos i de resultats ràpids. També s'impartiran coneixements d'Acupuntura intradèrmica aplicada a l'Acupuntura Zonal, per a la seva aplicació durant un temps més prolongat.

 

Perquè serveix l'Acupuntura Zonal?

Aquesta tècnica està especialment indicada per a dolors o molèsties musculars, tendinoses, lligamentoses i articulars. Es poden tractar situacions agudes i cròniques, convertint-se així en un gran aliat del Quiromassatgista, ajudant-lo en la seva praxi.

 

Objectius: Aprendre Acupuntura Zonal i que podem esperar d'aquesta tècnica. Conèixer les zones reflexològiques superiors i inferiors, les seves àrees d'influència i la seva localització. Conèixer la tècnica de puntura correcta. Ser capaç de fer correctament la tècnica d'inserció intradèrmica correctament.

 

Dirigit a: Estudiants o professionals de teràpies naturals i manuals que vulguin complementar la seva formació en l'àrea de la medicina oriental.

Inici proper curs:
NOVEMBRE 2020
Data d'inici: Dissabte 7 de Novembre   
Data màxima d'inscripció: 31 d'Octubre 
Dia: Dissabte-matí
Horari: 9:30h-13:30h 
Durada: 3 dissabtes  (12 h.)
Dies del curs: 7-14-21 Novembre
Convocatòries: 2/3 a l'any

Requisit per accedir al curs: Cap
Roba de pràctiques: Una tovallola grossa (180cm).
Models per a pràctiques: No
Idioma del curs: Català-Castellà indiferentment

Professor: Manel Moreno G. Professional amb més de 18 anys de trajectòria en les teràpies naturals, com a terapeuta natural, professor i emprenedor de diversos projectes. També participa en tasques divulgatives com a autor de llibres i articles, així com a conferenciant, especialista en Acupuntura, Auriculoteràpia, Medicina Tradicional Xinesa, Quiromassatge Terapèutic, Massatge Esportiu i Reiki entre nombroses tècniques i disciplines.

Diploma: Diploma acreditatiu
Mínim d'alumnes: 6
Màxim d'alumnes: 12/16 segons aula
*** PLACES LIMITADES ***

Proper curs: 
GENER 2021
Data d'inici:  Dimecres 13 de Gener
Data màxima d'inscripció: 6 de Gener
Dia: Dimecres
Horari: 9:30h-13:30h
Durada: 3 dimecres (12h); 13-20-27 Gener.

Demana més informació Inscripció