972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

QUÈ ÉS L'ACUPUNTURA ZONAL?

L'Acupuntura Zonal és una tècnica d'acupuntuta relativament moderna que es va desenvolupar a la dècada dels setanta pel Dr. Zhang Xin Shu, i que consisteix en el tractament del dolor i les malalties de tot l'organisme a través de la introducció d'agulles en un o diversos punts dels 24 repartits en els canells i turmells. Cadascun d'aquest punts tè una àrea del cos asignada que s'anomena Zona Reflexològica o Zona d'Influencia.

EN QUE CONSISTEIX L'ACUPUNTURA ZONAL?

Consisteix en la introducció d'agulles sota la pell (sempre de manera adequada), en 6 punts bilaterals localitzats tant als canells com als turmells, un total de 24 punts. Cada un d'aquests punts correspon a una zona determinada del cos, podent abordar moltes situacions només amb ells; es tracta d'una tècnica efectiva i de fàcil aplicació.

La tècnica de puntura, sempre de manera adequada i indolora, és especial i concreta per a aquest cas, sent una tècnica de senzilla aplicació, útil en una gran varietat de casos i de resultats ràpids. 

 

PERQUÈ SERVEIX L'ACUPUNTURA ZONAL?

Aquesta tècnica està especialment indicada per a dolors o molèsties musculars, tendinoses, lligamentoses i articulars. Es poden tractar situacions agudes i cròniques, convertint-se així en un gran aliat del terapeuta manual ajudant-lo en la seva praxi.

 

OBJECTIUS: Aprendre Acupuntura Zonal i que podem esperar d'aquesta tècnica. Conèixer les zones reflexològiques superiors i inferiors, les seves àrees d'influència i la seva localització. Conèixer la tècnica de puntura correcta. Ser capaç de fer correctament la tècnica d'inserció intradèrmica correctament.

 

DIRIGIT A: Professionals de les tècniques de massatge i teràpies manuals que vulguin complementar la seva formació en l'àrea de la medicina oriental, o principiants.


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):


LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.

PROPER CURS:  JULIOL 2024 
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ: 
DIMARTS 18 JUNY

DATA D'INICI:  DIMARTS 2 JULIOL   
DIA DEL CURS: Dimarts. 
HORARI:  9h-13h
DURADA:  4 dimarts (16h).
DIES: 
2-9-16-23 juliol.
FORMACIÓ:  Presencial.

REQUISITS: Cap.
LA INSCRIPCIÓ INCLOU:  
1 Caixa d’agulles 0,25x25mm (100u), dossier teòric del curs, porta folis, folis,  bolígraf i material de pràctiques a l’escola.
ROBA DE PRÀCTIQUES:  Uniforme habitual de treball; terapeuta manual, estètica,... o, si no roba còmoda i esclops (crocs). 
MATERIAL DE PRÁCTIQUES:  1 tovallola/talla o pareo gran (180cm).
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES: No.
CONVOCATÒRIES: Varies a l'any. 
DOCUMENTACIÓ:  
Alumnes nous; 1 fotocopia DNI/NIE i 1 foto mida carnet.
IDIOMA DEL CURS:  Català-castellà indiferentment.
MÍNIM D'ALUMNES: 6
MÀXIM D'ALUMNES: 12/16 segons aula

PROFESSORA: NEUS MATÓ;  Diplomada en Fisioteràpia i en Medicina Tradicional Xinesa, Acupuntora i especialista en Dietètica i Nutrició. Té consulta en actiu i compte amb una amplia trajectòria com a docent.  

DIPLOMA: Diploma acreditatiu.
BORSA DE TREBALL:  Si.

Demana més informació Inscripció