972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

Per aconseguir un abordatge més complert i totalment professional de la nostra teràpia serà necessari conèixer i solucionar les restriccions que produeixen les nostres fàscies, saber localitzar els punts gallet així com aprofundir en teràpies que tractaran directament les dolències de l’aparell musculesquelétic.  
 
S’estudiarà amb profunditat el síndrome del dolor miofascial, que es pot trobar en aproximadament el 50% de la població adulta.
El massatge en el món esportiu és molt variat i depenent de la forma en que es faci ens ajudarà a preparar els teixits abans de l’activitat física o bé una vegada ja s’ha fet.
S’estudiaran els músculs que tenen un paper més rellevant a les dolències del sistema muscular i aquells que són imprescindibles per fer un bon treball a nivell de pre o post competició.
D’igual manera s’ensenyarà com i en quin moment hem de fer estiraments per obtenir els màxims beneficis.

Dirigit a: Professionals de les tècniques de massatge manual, que partint d’uns coneixements previs ja assolits, volen ampliar-los amb finalitats més indicades i específiques a nivell esportiu. 


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):


LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.


PROPER CURS:  OCTUBRE 2024
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ:  DILLUNS 23 SETEMBRE
DATA D'INICI: DILLUNS 7 OCTUBRE   
DIA DEL CURS: Dilluns   
HORARI:  16h-20h  
DURADA:  8 mesos (128h). 
FORMACIÓ:  Presencial.
REQUISITS:  
Formació prèvia en Quiromassatge o diplomat en Fisioteràpia.
LA INSCRIPCIÓ INCLOU:  Temari del curs, carpeta d’anelles, folis, bolígraf i  material necessari per dur a terme les classes pràctiques a l’escola.
ROBA DE PRÀCTIQUES:  Uniforme habitual de treball; terapeuta manual, esteticista... o, si no roba còmode i esclops (crocs). 
MATERIAL DE PRÀCTIQUES:  2 tovalloles/talles o pareos grans (180cm).  
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES:  Si, algunes de les pràctiques es realitzen amb persones externes al curs. 
CONVOCATÒRIES: octubre. 
DOCUMENTACIÓ: Alumnes nous: 1 fotocòpia. DNI/NIE i 1 foto mida carnet. 
IDIOMA DEL CURS:  Català-castellà indiferentment.
MÍNIM D'ALUMNES:  6
MÀXIM D'ALUMNES:  12/16 segons l'aula.

PROFESSORA:  NEUS MATÓ: Diplomada en Fisioteràpia i en Medicina Tradicional Xinesa, Acupuntora i especialista en Dietètica i Nutrició. Té consulta en actiu i compte amb una amplia trajectòria com a docent.  

DIPLOMA:  Diploma acreditatiu.
BORSA DE TREBALL:  Si.

Demana més informació Inscripció