972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

Per tal que la futura esteticista es pugui desenvolupar en aquesta professió, altament competitiva i amb més demanda social cada dia, és imprescindible una formació òptima. Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que vulguin aprendre una professió en constant evolució, creativa, amb un contacte continu amb la gent i amb ganes de saber com millorar la imatge física d'una persona.

Cada vegada es dóna més importància a la imatge personal, a causa dels efectes que produeix sobre la psique i la seguretat de l'individu. Aquest és el motiu del creixement d'aquesta professió delicada i difícil, que exigeix a aquelles persones que la practiquen no només habilitat manual sinó també qualitats psicològiques i molt de tacte.
 
El nostre objectiu. L'objectiu de la nostra escola és oferir una formació professional, eminentment pràctica, a les  futures esteticistes, despertant l'afany de superació per a dur a terme la seva professionalitat.

Que estudiaràs? Estudiaràs la part teòrica dels cinc mòduls que formen el curs d'Estètica i Bellesa: els dos mòduls principals i més extensos són; facial i corporal, i els altres tres mòduls restants són; depilació, manicura i pedicura.
A part d'aquest curs, l'escola també ofereix cursos complementaris com; maquillatge, ungles de gel, massatge "kobido", sabai, geo-termal... per una millor formació.

Que aprendràs? Aprendràs a posar en pràctica els diferents protocols de tractament dels cinc mòduls que composen el curs.

Qui et formarà? La nostra professora, la Sra. Montse Pujol, esta formada tant a nivell teòric–tècnic com pràctic i amb una llarga experiència docent, per aconseguir que les alumnes assoleixin d'una maner gradual els objectius del curs.

A qui va dirigit aquest curs?  Va dirigit a totes aquelles persones neòfites, majors de 16 anys, que sense cap tipus de formació previa, volen fer de l'Estètica i la Bellesa el seu cami professional.

Em donen algun material? Sí. En l’import de la inscripció, va inclòs:
* Uniforme professional de pràctiques: pantaló i jaqueta blanca
* Llibres (2) de teòrica
* Apunts del curs
* Carpeta d’anelles, folis i bolígraf
* 1 Tovallola de lavabo i 1 tovallola de dutxa
* Tot el material necessari per poder realitzar les classes pràctiques dels cins mòduls. 

Quina acreditació rebré en acabar el curs? A la finalització del curs, un cop superats satisfactòriament els requisits del mateix i com a garantia dels coneixements adquirits, l’alumna rep el diploma i carnet professional que l’acrediten com a Esteticista professional, al igual que un certificat on consta el contingut dels diferents mòduls, així com la nota final teòrica i practica.

Quines sortides laborals tinc? A l’acabar el curs i obtenint el diploma, se t’obriran les portes del mercat laboral. La primera opció, es ser una mateixa la seva propia cap (autònoma), la segona opció és entrar a treballar per compte aliena (SS) en algun establiment del sector: centres d'Estètica i Bellesa, perruqueries, perfumeries, hotels, balnearis, ...


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER ABANS DE LA DATA MÀXIMA D’INSCRIPCIÓ:
LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.


PROPER CURS: OCTUBRE 2023
DATA MÀXIMA D'INSCRIPCIÓ: dilluns 25 setembre
DATA D'INICI: dilluns 2 d'octubre

FORMACIÓ: presencial
DIA: dilluns
HORARI: 9h-14h

DURADA: 11 mesos (220 hores aprox.) d'octubre 2023 a setembre 2024, excepte Agost.
CONVOCATÒRIES: octubre 
REQUISITS PER ACCEDIR AL CURS: cap, partim d'una base zero.
UNIFORME DE PRÀCTIQUES: pantaló i jaqueta (inclòsos en l'import de la inscripció al curs).

MATERIAL DE PRÀCTIQUES: caldrà que l’alumne/a porti un calçat còmode, tipus “esclops” i dos tovalloles grans (180cm).
MODELS PER A LES PRÀCTIQUES: no, en aquest curs les pràctiques es realitzen entre les mateixes alumnes
IDIOMA DEL CURS: català-castellà indistintament

PROFESSORA: MONTSE PUJOL; Titulada en Estètica i Bellesa. Diplomada en: Quiromassatge, Drenatge Limfàtic Manual, R.T.P i Dietètica i Nutrició. Té centre d’Estètica en actiu. Extensa experiència com a  docent.
DIPLOMA: diploma acreditatiu.

MÍNIM D'ALUMNES: 6
MÀXIM D'ALUMNES: 10

*** PLACES LIMITADES *** 

Demana més informació Inscripció