972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

El Hyaluron Pen és un dispositiu totalment nou i versàtil, amb forma de ploma o bolígraf amb què aplicant la suficient pressió és capaç d'injectar a la pell un principi actiu sota la dermis, com pot ser l'àcid hialurònic, emplenant i elevant el solc de l'arruga per obtenir resultats espectaculars.
És un mètode no invasiu ni dolorós, que no requereix utilitzar una agulla. Això converteix aquest sistema en el més eficient i menys molest per aconseguir millorar visiblement l’aspecte de la pell.
El sistema d'aplicació és mitjançant un petit raig lineal, que gràcies a la pressió que exerceix permet que el principi s'absorbeixi correctament de manera subcutània per infusió i posteriorment es vagi assentant de forma homogènia per tota la zona.
Des de ja, podràs comptar amb aquest innovador tractament de bellesa, amb què posem fàcilment al teu abast tot el necessari per donar a conèixer i començar a utilitzar aquest dispositiu.


CONTINGUT DEL CURS
- Història de l'Hyaluron
- Hyaluron
- Fonaments Científics
- La pell; funcions, fisiologia i capes
- Envelliment de la Pell
- Substàncies adequades per a les aplicacions
- Tècnica de penetració de productes
- Possibles efectes secundaris
- Contraindicacions
- Consentiment informat

Fitxa tècnica del Hyaluron Pen:
utilitzant la tecnologia de dispersió transdèrmica, el dispositiu de pressió genera alta pressió i el líquid és expulsat pels micropors a la part superior de l'extrem frontal per formar una columna líquida ultrafina de 0,17 mm, que penetra instantàniament a la pell i arriba a la pell, obtenint fàcilment un efecte antienvelliment.
Característiques tècniques: sense nebulitzador d'agulla contínua, pot assolir la pell 8 mm, amb blanquejament, hidratació, rejoveniment de la pell, efecte antiarrugues, antienvelliment, reafirmant i liposoluble.
Fàcil de fer servir: el mètode d'injecció és més fàcil, la dosi d'injecció és més precisa i la xeringa indolora sense aire és una forma d'eliminar la por a la xeringa i eliminar el dolor.
Absorció suficient: el producte es propaga a través de la pell de forma nebulosa i el capil·lar involucrat en l'absorció augmenta, l'àrea d'absorció augmenta, el col·lagen s'activa, l'enduriment no passa, la pell es desperta i l'efecte del producte és més obvi.
Polvorització contínua: el capçal de polvorització contínua pot assolir un llançament continu, cosa que permet que la pell arribi al medicament del tot, de manera que cada cèl·lula pugui ser hidratada i completament absorbida per la pell.
"Es pot utilitzar en més de 10.000 injeccions, cosa que el converteix en l'injector sense agulla reutilitzable més durador que es coneix al mercat".


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):


LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.


PROPER CURS:  MARÇ 2025
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ:  DIMECRES 19 FEBRER

DATA D'INICI: DIMECRES 5 MARÇ      
DIA DEL CURS: Dimecres
HORARI:  16h-20h
DURADA: 2 dimecres (8h).
FORMACIÓ:  Presencial.
REQUISITS:  Cap.
LA INSCRIPCIÓ INCLOU:  

- 1 Hyaluron Pen.
- 3 Cartut-xeringa 0,3ml.
- 2 Hyaluron Acid 3% 5ml. 

Material d’un sol ús de pràctiques a l’escola,  temari del curs, porta folis, folis i bolígraf.
ROBA DE PRÀCTIQUES:  Roba i calçat còmode.
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES:  Si, les alumnes tindran que portar una model el dilluns 12, per fer les classes pràctiques.
CONVOCATÒRIES:  Març.
DOCUMENTACIÓ:  Alumnes nous: 1 fotocopia, DNI/NIE i 1 foto mida carnet.
IDIOMA DEL CURS:  Català-castellà, indiferentment.
MÍNIM D'ALUMNES:  4
M'AXIM D'ALUMNES:  6
PROFESSORA: EVA SÁEZ; Diplomada en Fisioteràpia i especialitzada en diverses tècniques de massatge, teràpies manuals i Wellness Massage. Compte amb més de 28 anys d'experiència com a professora. Té centre en actiu.

DIPLOMA: Diploma acreditatiu.
BORSA DE TREBALL: Si.

Demana més informació Inscripció