972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

El microblading és un modern tractament estètic consistent en el traçat de la cella seguint la tècnica del pèl a pèl. Tot i que és un procediment similar al maquillatge permanent, el microblading presenta les següents diferències respecte a la micropigmentació:

1- Els resultats del microblading en celles, solen tenir una durada propera a 1 any (inferior respecte al maquillatge permanent tradicional).
2- Per a la pràctica de l'microblading no es requereix l'ús d'un dermògraf. En el seu lloc, s'empra un instrument conegut com a ploma o "pen manual", fabricada en plàstic o metall.
3- El microblading és considerat com un tractament més senzill i ràpid (normalment la durada de la sessió és inferior a 1 hora).
4- El procés de cicatrització és ràpid, al tractar-se d'un tractament més aviat superficial.
5- Els pigments són introduïts en l'epidermis a un nivell superficial (a la micro, el pigment s'introdueix entre les capes de l'epidermis i la dermis). Es recomana emprar un pigment per microblading específic, de tipus inorgànic, amb base mineral, i per descomptat, hipoalergènic.

El microblading és una solució concebuda per a dones que volen millorar l'aspecte actual de les celles, i en ocasions, també és emprat com a mètode per transformar un disseny de celles compactes en celles pèl a pèl. Aquesta tècnica es pot realitzar tant en dones com en homes, amb independència de la seva edat o morfologia.

PER QUÈ APRENDRE MICROBLADING?
El Microblading de celles és una tècnica innovadora i de moment, exclusiva a Espanya. Es recomana la seva inclusió com a servei d'estètica per les següents raons:
Diferenciació: En multitud de països de Llatinoamèrica i Europa s'ha convertit en un servei d'èxit i és previsible que a Espanya passi el mateix, ja que actualment es troba en el moment de llançament i ha rebut una gran acollida.
A causa de l'escàs nombre de professionals capacitats per realitzar correctament aquest tractament, oferir microblading en el seu centre de bellesa li permetrà diferenciar-se de la competència i accedir a un nou ventall de clients. En el camp de l'estètica, el microblading està considerat com una professió de futur per als propers anys.
Rendibilitat: A part de la creixent demanda del servei entre el públic i la poca oferta existent, s'ha de considerar que la inversió per començar a oferir el servei és escassa (menor que en micropigmentació). L'habitual és que el retorn de la inversió inicial es produeixi amb només realitzar els quatre primers serveis.


Inici proper curs: SETEMBRE 2020
Data d'inici: Dimarts 8 de Setembre

Data màxima d'inscripció: 25 d'Agost
Dia: dimarts tarda 
Horari: 16h-20h
Durada: 4 dimarts (16h)
Dies: 8-15-22-29 Setembre  

Convocatòries: varies a l'any
Requisits per accedir al curs: Cap
Roba de pràctiques: Uniforme habitual de treball; estètica, perruqueria... o, si no roba còmode
Models per a les pràctiques: si, les alumnes assistents al curs, hauran de portar una model els dimarts 22 i 29, per poder fer les pràctiques.
Idioma del curs: Català-Castellà, indiferentment.
Professora: Eva Sáez
Diploma: acreditatiu
Mínim d'alumnes: 3
Màxim d'alumnes: 6
*** PLACES LIMITADES ***


Proper curs: NOVEMBRE 2020
Data d'inici: Diumenge 8 de Novembre
Data màxima d'inscripció: 30 d'Octubre
Dia: Diumenges marti i tarda
Horari: 9:30h-13:30h i de 14:30h-18:30h
Durada: 2 diumenges (16h) 8-15 Novembre

Demana més informació Inscripció