972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

El microblading és un modern tractament estètic consistent en el traçat de la cella seguint la tècnica del pèl a pèl. Tot i que és un procediment similar al maquillatge permanent, el microblading presenta les següents diferències respecte a la micropigmentació:

1- Els resultats del microblading en celles, solen tenir una durada propera a 1 any (inferior respecte al maquillatge permanent tradicional).
2- Per a la pràctica de l'microblading no es requereix l'ús d'un dermògraf. En el seu lloc, s'empra un instrument conegut com a ploma o "pen manual", fabricada en plàstic o metall.
3- El microblading és considerat com un tractament més senzill i ràpid (normalment la durada de la sessió és inferior a 1 hora).
4- El procés de cicatrització és ràpid, al tractar-se d'un tractament més aviat superficial.
5- Els pigments són introduïts en l'epidermis a un nivell superficial (a la micro, el pigment s'introdueix entre les capes de l'epidermis i la dermis). Es recomana emprar un pigment per microblading específic, de tipus inorgànic, amb base mineral, i per descomptat, hipoalergènic.

El microblading és una solució concebuda per a dones que volen millorar l'aspecte actual de les celles, i en ocasions, també és emprat com a mètode per transformar un disseny de celles compactes en celles pèl a pèl. Aquesta tècnica es pot realitzar tant en dones com en homes, amb independència de la seva edat o morfologia.

PER QUÈ APRENDRE MICROBLADING?
El Microblading de celles és una tècnica innovadora i de moment, exclusiva a Espanya. Es recomana la seva inclusió com a servei d'estètica per les següents raons:
Diferenciació: En multitud de països de Llatinoamèrica i Europa s'ha convertit en un servei d'èxit i és previsible que a Espanya passi el mateix, ja que actualment es troba en el moment de llançament i ha rebut una gran acollida.
A causa de l'escàs nombre de professionals capacitats per realitzar correctament aquest tractament, oferir microblading en el seu centre de bellesa li permetrà diferenciar-se de la competència i accedir a un nou ventall de clients. En el camp de l'estètica, el microblading està considerat com una professió de futur per als propers anys.
Rendibilitat: A part de la creixent demanda del servei entre el públic i la poca oferta existent, s'ha de considerar que la inversió per començar a oferir el servei és escassa (menor que en micropigmentació). L'habitual és que el retorn de la inversió inicial es produeixi amb només realitzar els quatre primers serveis.


INICI PROPER CURS: OCTUBRE 2021
DATA MÀXIMA D'INSCRIPCIÓ: 25 de Setembre  

DATA D'INICI: diumenge 10 d'Octubre 
MODALITAT: formació presencial
DIA DEL CURS: diumenge, matí i tarda 
HORARI: 9:30h a 13:30h i de 15h a 19h
DURADA: 2 diumenges (16h)
DIES: 10-17 d'Octubre      

CONVOCATÒRIES: 2-3 a l'any
REQUISITS PER ACCEDIR AL CURS: cap
UNIFORME DE PRÀCTIQUES: uniforme habitual de treball; estètica, perruqueria... o, si no roba còmode.
MODELS PER A LES PRÀCTIQUES: si, les alumnes assistents al curs hauran de portar una model el diumenge 17: una pel matí i una per la tarda. per poder fer les classes pràctiques.
IDIOMA DEL CURS: català-castellà, indiferentment.

PROFESSORA: Eva Sáez; Titulada en Perruqueria, Estètica i Bellesa, Micropigmentació-Microblading, Tècniques de Massatge i Teràpies Manuals, i Wellness Massage. Diplomada en Fisioteràpia. Té centre d'Estètica en actiu. Compta amb una llarga trajectòria com a professora.

DIPLOMA: diploma acreditatiu
MÍNIM D'ALUMNES: 3
M'AXIM D'ALUMNES: 6
*** PLACES LIMITADES ***

Demana més informació Inscripció