972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

El Hyaluron Pen és un dispositiu totalment nou i versàtil, amb forma de ploma o bolígraf amb què aplicant la suficient pressió és capaç d'injectar a la pell un principi actiu sota la dermis, com pot ser l'àcid hialurònic, emplenant i elevant el solc de l'arruga per obtenir resultats espectaculars.
És un mètode no invasiu ni dolorós, que no requereix utilitzar una agulla. Això converteix aquest sistema en el més eficient i menys molest per aconseguir millorar visiblement l’aspecte de la pell.
El sistema d'aplicació és mitjançant un petit raig lineal, que gràcies a la pressió que exerceix permet que el principi s'absorbeixi correctament de manera subcutània per infusió i posteriorment es vagi assentant de forma homogènia per tota la zona.
Des de ja, podràs comptar amb aquest innovador tractament de bellesa, amb què posem fàcilment al teu abast tot el necessari per donar a conèixer i començar a utilitzar aquest dispositiu.


Contingut del curs:
Tema 1: Història de l'Hyaluron
Tema 2: Hyaluron
Tema 3: Fonaments Científics
Tema 4: La pell. Funcions, Fisiologia i Capes
Tema 5: Envelliment de la Pell
Tema 6: Substàncies Adequades per a les Aplicacions
Tema 7: Tècnica de Penetració de Productes
Tema 8: Possibles Efectes Secundaris
Tema 9: Contraindicacions
Tema 10: consentiment informat

Fitxa tècnica del Hyaluron Pen:
utilitzant la tecnologia de dispersió transdèrmica, el dispositiu de pressió genera alta pressió i el líquid és expulsat pels micropors a la part superior de l'extrem frontal per formar una columna líquida ultrafina de 0,17 mm, que penetra instantàniament a la pell i arriba a la pell, obtenint fàcilment un efecte antienvelliment.
Característiques tècniques: sense nebulitzador d'agulla contínua, pot assolir la pell 8 mm, amb blanquejament, hidratació, rejoveniment de la pell, efecte antiarrugues, antienvelliment, reafirmant i liposoluble.
Fàcil de fer servir: el mètode d'injecció és més fàcil, la dosi d'injecció és més precisa i la xeringa indolora sense aire és una forma d'eliminar la por a la xeringa i eliminar el dolor.
Absorció suficient: el producte es propaga a través de la pell de forma nebulosa i el capil·lar involucrat en l'absorció augmenta, l'àrea d'absorció augmenta, el col·lagen s'activa, l'enduriment no passa, la pell es desperta i l'efecte del producte és més obvi.
Polvorització contínua: el capçal de polvorització contínua pot assolir un llançament continu, cosa que permet que la pell arribi al medicament del tot, de manera que cada cèl·lula pugui ser hidratada i completament absorbida per la pell.
"Es pot utilitzar en més de 10.000 injeccions, cosa que el converteix en l'injector sense agulla reutilitzable més durador que es coneix al mercat".


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER ABANS DE LA DATA MÀXIMA D’INSCRIPCIÓ:
LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.
EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.


PROPER CURS: JULIOL 2022
DATA MÀXIMA D'INSCRIPCIÓ: 27 juny
DATA D'INICI: dilluns 4 juliol  
FORMACIÓ: presencial   
DIA DEL CURS: dilluns  
HORARI: 16h-20h
DURADA: 2 dilluns (8h)
DIES DEL CURS: 4-11 juliol
CONVOCATÒRIES: 2-3 a l'any
REQUISITS PER ACCEDIR AL CURS: cap
UNIFORME DE PRÀCTIQUES: uniforme habitual de treball; estètica, perruqueria... o, si no roba còmode.
MODELS PER A LES PRÀCTIQUES: si, les alumnes assistents al curs hauran de portar una model el dilluns 11 per poder fer les classes pràctiques.
IDIOMA DEL CURS: català-castellà, indiferentment.
PROFESSORA: Eva Sáez; Titulada en Perruqueria, Estètica i Bellesa, Micropigmentació-Microblading, Tècniques de Massatge i Teràpies Manuals, i Wellness Massage. Diplomada en Fisioteràpia. Té centre d'Estètica en actiu. Compta amb una llarga trajectòria com a professora.
DIPLOMA: diploma acreditatiu
MÍNIM D'ALUMNES: 6
M'AXIM D'ALUMNES: 12
*** PLACES LIMITADES ***


INICI PROPER CURS: 
OCTUBRE 2022
DATA MÀXIMA D'INSCRIPCIÓ: 10 octubre
DATA D'INICI: dilluns 24 octubre  
DIA DEL CURS: dilluns  
HORARI: 16h-20h
DURADA: 2 dilluns (8h)

Demana més informació Inscripció