972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

¿Que és l'embenat neuromuscular?

Kinesio Tape o Embenat Neuromuscular, és una tècnica d'embenat en el qual es busca la mobilitat dels teixits, especialment muscular i subcutani, que busca l'alleujament de les molèsties ocasionades per alguna lesió actual o antiga.

 

¿En que consisteix l'embenat neuromuscular?

L'embenat neuromusuclar se sol col·locar sobre la musculatura partint d'una posició d'estirament. A causa de les característiques elàstiques de l'embenat, quan el múscul torna a la seva posició natural, la pell s'eleva formant uns plecs cutanis que augmenten l'espai subcutani, augmentant d'aquesta manera la irrigació sanguínia i alleugerint la pressió en cas d'inflamació.

 

¿Perquè serveix l'embenat neuromuscular?

Millora de la circulació. Analgèsia local. Millora de l'acció muscular. Millora la recuperació de lesions. Aquesta tècnica pot ser de gran ajuda als terapeutes manuals, complementa la teràpia manual i alleuja molèsties musculars i articulars, donant una sensació de benestar major al client.
 

Qui et formarà? El Sr. Manel Moreno G.; professional amb més de 18 anys de trajectòria en les teràpies naturals, com a terapeuta natural i professor. Expert en Quiromassatge Terapèutic i Massatge Esportiu, Embenat Neuromuscular i Funcional, Acupuntura, Auriculoteràpia, medicina tradicional xinesa, Servei de massatges Club Futbol Parets.

Cal algun tipus de requisit o formació prèvia per accedir a aquest seminari?  Si, formació en quiromassatge (especialment en coneixements d'anatomia i fisiologia humana). 

Em donen algun material? En l’import, va inclòs: material de pràctiques (tape i crosstape), dossier teòric del seminari porta folis i bolígraf.

Objectius del seminari: Aprenentatge de diferents aplicacions pràctiques; cefalea tensional, contractura cervical, contractura de trapezi, tendinitis supraespinós i infraespinós, contractura romboides, sobrecàrrega de deltoides, epicondilitis, contractura lumbar crònica (amb variants), hèrnia discal lumbar, síndrome del piriforme, contractura psoes

Dirigit a: Professionals o estudiants de teràpies naturals i manuals que vulguin complementar la seva formació.

Inici proper curs: MARÇ 2021
Data d'inici: Dimecres 3 de Març   
Data màxima d'inscripció: 24 Febrer 
Dia: Dimecres-matí
Horari: 9:30h a 13:30h 
Durada: 3 dimecres (12h.)
Dies del curs: 3-10-17 Març
Convocatòries: 1/2 a l'any
Requisit per accedir al curs: Formació en quiromassatge (especialment en coneixements d'anatomia i fisiologia humana).
Roba de pràctiques: uniforme habitual de treball; terapeuta manual, esteticista..., o si no, roba i calçat còmode i una tovallola grossa, de dutxa o platja (180cm).
Models per a pràctiques: No

Idioma: Català-Castellà, indiferentment
Professor: Manel Moreno G.
Diploma: Diploma acreditatiu
Mínim d'alumnes: 6
Màxim d'alumnes: 12/ segons aula
*** PLACES LIMITADES *** 


Proper curs: PENDENT DE PROGRAMACIÓ
Data d'inici:  
Data màxima d'inscripció: 
Dia: 
Horari: 
Durada

Demana més informació Inscripció